Svelta Melsele
Bambrugge RC
Datum: 25/09/2010 20:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 5
Melsele legt Bambrugge een pad in de korf
Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele legt Bambrugge een pad in de korf
Foto: © SC

Een opnieuw sterk voor de dag komend Bambrugge vergat de kansen af te maken en Melsele streed voor elke meter. Halfweg de tweede helft voltrok Svelta het verdict.

Al van bij de start zetten de bezoekers de thuisploeg onder druk. Kevin Goossens kopte een hoekschop nipt naast en Lieven Somers gaf geen krimp bij een vrije trap van Tom De Moerloose. Een kopbal van Michael Keymolen ging iets te hoog en Stephan Van Laere geraakte niet voorbij de thuisgoalie. Aan het kwartier zorgde Melsele voor de eerste reactie maar Philippe Geeraerts miste scherpte. Niels Vervaene plooide niet bij een schot van Amine Belfassi. Het spel ging snel heen en weer maar zonder echte kansen. Op slag van rust ging Somers goed in de voeten van Goossens.

Ook in de tweede helft startte Bambrugge het felst. Tom Rooms mikte echter te hoog. Enkele bezoekende hoekschoppen werden door Somers met brio weggewerkt. Melsele kwam onder de druk uit en zorgde voor de ommekeer. Filip Vermeulen bediende Gianni De Keersmaeker en Vervaene was kansloos. Bambrugge reageerde onmiddellijk met een knal van Rooms maar Somers plooide niet. De bezoekers acteerden te overhaast en de thuisploeg kon tot het einde standhouden.

Svelta Melsele: Somers, Brokken, Liessens, Peirsman, D. Vermeulen, Smet, F. Vermeulen, De Keersmaeker, De Jonghe, Geeraerts, Belfassi.

RC Bambrugge: Vervaene, De Moerloose, Arnolis, Keymolen, Van Lippevelde, De Vis, Goossens, Haelterman, Remon, Van Laere, Rooms

Doelpunt:65’ De Keersmaeker 1-0

Gele kaarten: Peirsman, Van Laere, F. Vermeulen