KVV Zelzate
Voorde SV
Datum: 11/09/2011 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 2
Zelzate geeft overwinning uit handen tegen Voorde
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zelzate geeft overwinning uit handen tegen Voorde
Foto: © SC

Na een eerder matige wedstrijd kon Zelzate de verworven voorsprong niet tot het einde vasthouden. Beide ploegen namen een helft voor hun rekening al kreeg de thuisploeg voldoende kansen om de klus af te werken.

Zelzate kwam het beste uit de startblokken met een kopbal van Rawidjanmaar Van Cauwenberghe zag dit eerder als een opwarmertje. Joren Hebberecht bediende Jacobs en nu moest Van Cauwenberghe plat. Voorde reageerde en Vandevyvere werkte de bal in paniek weg. Halfweg de eerste helft omspeelde Erkoç de bezoekende goalie maar De Paepe kon op de lijn wegwerken. Ook een schot van Behiels werd doorDe Paepe van de lijn geveegd. Toen Van Cauwenberghe een voorzet van Druwé onvoldoende kon wegwerken duwde Erkoç de rebound onder hem binnen (33’). Kort voor de pauze vlamde Druwé voorlangs.

Voorde kwam gretiger uit de kleedkamers en een schot van Guillemaere ging maar net over en naast. De bezoekers hielden de druk hoog maar verder dan de zestien kwamen ze niet. Toch scoorden ze halfweg de tweede helft na een vlug genomen vrije trap maar het doelpunt werd afgevlagd. Zelzate probeerde de voorsprong veilig te stellen maar kreeg enkele minuten voor het einde het deksel op de neus. Toen een poging van Jacobs opnieuw door De Paepe van de lijn werd geveegd zette Voorde een snelle counter op. Topschutter Kenneth Asselman nam de thuisdefensie te grazen en de bordjes hingen gelijk.

KVV Zelzate: Braeckman, Behiels, Joachim Hebberecht, Vandevyvere, Druwé, Cox (57’ Dierickx), Paerewyck, Joren Hebberecht, Jacobs, Erkoç, Rawidjan (69’ Broeckaert).

SV Voorde: Van Cauwenberghe, Moreels, Hellebaut (86’ De Taeye), De Paepe, Leirens, Evrard (86’ Meers), De Blander, Delplace, De Swaef, Guillemaere, Asselman

Doelpunten: 33’ Erkoç 1-0; 86’ Asselman 1-1