stvSTVV
kvkKV Kortrijk
1-0
Datum: 17/04/2010 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - KV Kortrijk (Play-off 1)

Volg de match tussen STVV en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
STVV ontvangt KV Kortrijk op de zesde speeldag van de play-offs. De Truienaars leden nog geen nederlaag in de eindfase van de competitie en kunnen bij winst tegen de West-Vlamingen een uitstekende zaak doen voor de vierde plaats.
Opstellingen
Sint-Truiden: Mignolet Simon, Mennes Wim, Euvrard Vincent, Cantaluppi Mario, Buysens Ludovic, Odoi Denis, Siani Sébastien, Wilmet Jonathan, Schouterden Nils, Sidibé Ibrahim, Deferm Giel.
Kortrijk: Verbauwhede Glenn, Vandenbroeck David, Belhocine Karim, Kums Sven, Ebrahim Ibou Savaneh, De Beule Davy, Bakour Salah, Capon Brecht, Vrancken Wouter, Benteke Christian, Ciman Laurent.
1
STVV heeft de wedstrijd op gang getrapt.
3
 Gele kaart voor Simon Mignolet
Delferiere geeft Mignolet onterecht geel. De Truiense doelman speelt de bal, maar de scheids ziet een fout op Ibou. De vrije trap levert geen gevaar op.
4
Een veelbelovende start op Stayen. Sidibe kopt de eerste kans van de thuis ploeg tegen de lat. Mennes trapt op hoekschop naast.
5
 Gele kaart voor Salah Bakour
Bakour zet zich fel door op Deferm en gaat terecht in het boekje.
7
Kums krijgt een uitstekende kans om de bezoekers op voorsprong te brengen, maar de middenvelder wacht veel te lang en Cantaluppi brengt redding.
8
Kortrijk houdt de druk aan. Mignolet komt eerst goed weg nadat hij het leer via Euvrard bijna in eigen doel schiet. Op een schot van Bakour toont hij wel zijn klasse. Hij tikt de bal over de dwarsligger.
13
Het tempo blijft hoog. STVV en Kortrijk proberen er met veel enthousiasme een aangename wedstrijd van te maken.
22
STVV zorgt nog eens voor doelgevaar. Schouterden kopt een voorzet van Wilmet over.
26
Kums haalt verrassend uit vanop ruim 25 meter. Mignolet moet het leer in hoekschop boksen, de zesde al voor de bezoekers.
31

Goal
Doelpunt van Ludovic Buysens (Onbekend Onbekend)
Buysens brengt de thuisploeg op voorsprong. Hij knikt aan de tweede paal een hoekschop van Schouterden tegen de netten.
38
Verbauwhede wordt nog eens aan het werk gezet. Hij pakt knap een schot van Sidibe. Het was echter niet nodig. De STVV-aanvaller werd afgevlagd voor buitenspel.
41
Na een goed begin is de wedstrijd wat verwaterd. Ciman zet zich nog eens achter een vrije trap, maar keilt de bal hoog in de tribunes.
43
Ook Wilmet krijgt de bal niet tussen de palen. De middenvelder maakte dit seizoen al enkele prachtige doelpunt en gaat ook nu voor een vluchtschot. Verbauwhede mag de bal enkele meters naast doel oprapen.
44
 Gele kaart voor Giel Deferm



Scheidsrechter
Rust
STVV en Kortrijk begonnen furieus aan de wedstrijd. Sidibe trof de lat en Mignolet werd door Bakour aan het werk gezet. De wedstrijd verwaterde, maar na een half uur werd er dan toch gescoord. Buysens kopte aan de tweede paal een hoekschop van Schouterden tegen de netten.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Salah Bakour
Ingevallen Mohamed Messoudi


46
We zijn aan de tweede helft begonnen. Kan Kortrijk nog iets terugdoen?
50
Sidibe krijgt de eerste kans van de tweede helft in de handen van Verbauwhede.
55
Capon blijft liggen na een duel met Wilmet. Leekens maakt zich kwaad op scheidsrechter Delferiere, maar die laat gewoon verderspelen.
57
Ook in de tweede helft blijft het goede voetbal voorlopig achterwege. Bij de thuisploeg maakt Chimedza zich klaar om in te vallen.
59
STVV probeert nog eens te dreigen via de flan. Schouterden brengt voor, maar Siani kan niet bij het leer.
60
Vervangen Nils Schouterden
Ingevallen Cephas Chimedza

Het was meteen de laatste actie van Chimedza, hij wordt vervangen door Chimedza.
63
Vervangen Sven Kums
Ingevallen Leon Benko

Leekens voert een tweede wissel door. Kums moet plaats ruimen voor Benko.
65
We hebben twintig minuten moeten wachten op de eerste kans van Kortrijk in de tweede helft. Mignolet heeft geen problemen met een zwak schotje van Ibou.
69
Geen van beide ploegen slaagt er nog in om voor serieuze dreiging te zorgen. Buysens wil het nog eens proberen voor de thuisploeg. Hij schiet meters naast de kooi van Verbauwhede.
73
STVV lijkt nog eens een goede aanval op te zetten, maar Siani verliest knullig de bal. Weg kans.
75
 Gele kaart voor Leon Benko
Benko probeert een strafschop te versieren en gaat neer in de zestien. Delferiere trapt er niet in en geeft de Kroaat geel.
82
Vervangen Sébastien Siani
Ingevallen Hervé Ndjana Onana


86
Wat laat STVV hier liggen. Deferm en Onana stormen alleen op Verbauwhede af en slagen er nog niet in om het af te maken. Onvoorstelbaar.
88
STVV speelt met zijn geluk. Sidibe probeert de bal diep te sturen, maar trapt het leer op de rug van Onana.
90
Vervangen Jonathan Wilmet
Ingevallen Marc Wagemakers


90+1
Nu stormt STVV zelfs met drie tegen één richting doel en gaat de bal er nog niet in. Onana wacht veel te lang om Chimedza aan te spelen. Als die de bal toch krijgt, is er al veel volk teruggekeerd.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.