Stadion: Daknam

Herbeleef Sporting Lokeren - KRC Genk (Play-off 1)

Volg de match tussen Sporting Lokeren en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Emilio Ferrera is nog steeds zoekende en sleutelt opnieuw aan zijn elftal. Mboyo, Gerkens en Gorius verhuizen naar de bank. Vossen keert terug, Camus en Koulibaly starten. Bij Lokeren komt De Pauw in de plaats van de geblesseerde Kaya.
1
Sporting Lokeren - Racing Genk: 0-0
2
De Genk-supporters voeren actie door massaal afwezig te blijven Er zijn amper enkele tientallen Limburgse fans te bespeuren.
4
Op het veld gebeurt nog weinig. Er waren enkele kleine foutjes waardoor het spel al enkele keren stillag.
5
De eerste goede aanval komt van Lokeren. Een schot van Vanaken wijkt af en verdwijnt in hoekschop. Bij Lokeren claimt men een strafschop voor handspel, maar dat gaat niet door.
7

Goal
Doelpunt van Hans Vanaken (Sérgio Dutra Júnior)
Lokeren kan al vroeg - en veel te makkelijk - scoren. Dutra legt prima breed op Vanaken die simpel binnentikt.
9
Bijna stond het 2-0. Patosi stuurt Persoons diep, die het leer onder Köteles kan plaatsen, maar de bal wordt nog net voor de lijn weggehaald.
10
Genk kan tegenprikken: Camus zet voor tot bij Cissé, maar die is te laat op de bal.
11
Copa moet met een katttensprong de kopbal van Simaeys redden.
12

13

Goal
Doelpunt van Ngongca Anele (Brian Hamalainen)
Anele kan een voorzet van Hamaleinen aan de tweede paal tegen de touwen trappen.
15
Wat een wedstrijdbegin! Nog voor het kwartier al 2 doelpunten en een handvol kansen.
15
 Gele kaart voor Fabien Camus

17
Weer een geweldige kans! Dutra duwt een voorzet van Vanaken richting doel, maar Köteles heeft een snelle reflex in huis.
19
Het spel blijft goed op en neer gaan.
21
Camus neemt de bal in één tijd op de slof, het levert een corner op.
22

Goal
Koulibaly duwt de bal aan de tweede paal binnen, maar hij stond offside.
23
Heerlijke Lokerse aanval! Patosi zet Simaeys in de wind, zet dan voor op het hoofd van De Pauw maar die mist onbegrijpelijk. Dit had de 2-1 moeten zijn.
24
Vossen kan zich doorzetten, maar hij besluit over. Hier moest hij meer mee doen.
27
 Gele kaart voor Ngongca Anele

32
Goede tackle van Koulibaly om De Pauw het scoren te verhinderen. Hoekschop Lokeren.
32
Wat een knal van De Pauw, net voorlangs.
35
De Pauw kopt van dichtbij hard op doel, Köteles redt.
36
Vervangen Hans Vanaken
Ingevallen Jordan Remacle

Vanaken is geblesseerd en moet naar de kant.
42
Remacle staat pas op het veld en krijgt al een prima kans. Hij wacht iets te lang en zo kan Simaeys zijn poging blokkeren.
44
 Gele kaart voor Khaleem Hyland

45
Lokeren versiert nog 2 corners op slag van rust.

Scheidsrechter
Rust
Sporting Lokeren - Racing Genk: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Onmiddellijk een aanval van Genk, Cissé kan net niet goed met het hoofd bij de bal om te besluiten.
48
Benieuwd of we evenveel spektakel te zien krijgen als tijdens de eerste 45 minuten.
50
Het is Lokeren dat het initiatief neemt bij het begin van deze tweede helft.
54
Patosi haalt vanop dik 20 meter uit, Köteles kan makkelijk pakken.
58

62
 Gele kaart voor Bernard Yao Kumordzi

64
Zoveel doelkansen we te zien kregen in de eerste helft, zo weinig kansen zien we nu.
70
Een schot van Camus wijkt af en gaat zo in corner.
71
Vervangen Ngongca Anele
Ingevallen Julien Gorius

74
Cissé kan net niet bij de voorzet van Vossen.
78
Vervangen Fabien Camus
Ingevallen Benjamin De Ceulaer

81
We krijgen werkelijk niets meer te zien in deze tweede helft.
83
Patosi kan de bal voor doel brengen, maar daar staat niemand.