Reactie Anele reageert niet op transfergeruchten: "Na dit seizoen vertel ik waar mijn toekomst ligt"

Robby Morren
Robby Morren
| 37 reacties
Anele reageert niet op transfergeruchten: "Na dit seizoen vertel ik waar mijn toekomst ligt"
Foto: © Photonews

Speelt Anele volgend seizoen nog in het blauw-witte shirt van Racing Genk? De Zuid-Afrikaan wil voorlopig niet op de geruchten omtrent zijn toekomst reageren. Ondertussen bezorgde hij Genk met zijn eerste treffer van het seizoen wel een punt in Lokeren.

Door Robby Morren

Verschillende teams, waaronder Galatasaray, zouden belangstelling tonen in de rechtsback. Anele wil er op dit moment niet op ingaan. "Ik laat je na dit seizoen weten waar mijn toekomst ligt", glimlacht hij. "Ik laat die zaken over aan mijn manager, nu wil ik alles doen voor Genk."

Zaterdagavond zette hij voor het eerst dit seizoen de netten bol. "Het was mijn eerste goal en ik ben er blij mee. Mijn familie was aanwezig, dus dan doet dat extra deugd." Anele had de handen vol met zijn maatje Patosi. "Ik ken Patosi heel goed, ik weet tot wat hij in staat is. Hij heeft de kwaliteiten om offensief iets te forceren."

"Met die 1-1 mogen wij tevreden zijn", oordeelde de Zuid-Afrikaan. "Lokeren deed heel goed, al hadden wij via Jelle Vossen nog een hele grote kans. Die hadden binnen moeten gaan, maar dat kan natuurlijk iedereen gebeuren."

"We kunnen bevrijd spelen, we hebben niet meer te verliezen"

"Wij moeten in deze moeilijke situatie vooral naar onszelf kijken. Volgend weekend komt Standard, dat is opnieuw een moeilijke wedstrijd. We kunnen nu wat meer bevrijd spelen, we hebben niets meer te verliezen."

En een Europees ticket dan? "Ach, we moeten realistisch zijn. Europees voetbal halen is nog mogelijk, maar laat het ons nu maar match per match bekijken en proberen om telkens progressie te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties