Dutra denkt al verder: "Volgend jaar iets betekenen in Europa"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Dutra denkt al verder: "Volgend jaar iets betekenen in Europa"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren krijgt vanavond de kans om zich te herpakken na de zware nederlaag tegen Club Brugge. Als het aan Junior Dutra ligt, dan moet KRC Genk niet hopen op puntengewin tegen de Waaslanders.

“We willen iedere wedstrijd tot een goed eind brengen, maar extra druk voel ik niet. Die match in Brugge heeft ons wel wakker geschud. Dat was een enorme anticlimax na onze overwinning in de bekerfinale. Het is tijd om ons te herpakken. Dat zullen we vanavond ook doen tegen Genk”, aldus een ambitieuze Junior Dutra aan Het Nieuwsblad.

Europa League

Onlangs lichtte Lokeren de optie in het contract van Dutra. “Dat de club nog een extra jaar wil, is toch een teken dat ik mijn werk al goed heb gedaan. Ik hoop dan ook uit de grond van mijn hart dat deze groep zo goed als mogelijk samenblijft volgend seizoen. Dan ben ik zeker dat we iets kunnen betekenen in de Europa League.”

Zelf geeft de Braziliaan aan nog net iets beter te kunnen, dan wat hij tot dusver al liet zien. “Ik heb al mindere wedstrijden gespeeld, dat geef ik toe. Maar ik heb me hier wel al op verschillende posities kunnen tonenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties