Malaise Racing Genk gaat ook in Lokeren verder

Redactie
| 3 reacties
Malaise Racing Genk gaat ook in Lokeren verder
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat er weer veel voetbal op het programma. Zo is het voor Racing Genk do or die en is er ook weer spanning in Bergen - OHL.

Racing Genk zit al even in de hoek waar de klappen vallen, het kon zich maar ternauwernood plaatsen voor play-off 1. Het verschil met de ploegen die spelen voor Europees voetbal is door de halvering van de punten niet onoverkomelijk, maar een nieuwe nederlaag is nu echt nefast.

En daar gaat het ook naar toe: u gelooft niet dat Racing Genk het kan keren, ze gaan gewoon vanavond opnieuw onderuit in Lokeren. 70% denkt dat alvast:

En u krijgt een gratis bonus van 60 euro als u bij ons inschrijft. Daarmee kan u meteen 216 euro rijker worden als Genk wint in Lokeren. Waag uw kans via UNIBET!

In play-off 3 neemt de spanning ook toe. U weet het niet goed, maar denkt toch dat OH Leuven vandaag definitief de overhand zal nemen. Al is het verschil miniem. Een overwinning van Leuven levert u wel meteen 180 euro op met gratis bonus:

Als u echt houdt van een gokje, dan kan u ook inzetten op een stuntzege van Lierse (192 euro bij een inzet van 60 euro) of Waasland-Beveren (204 euro bij een overwinning). Het kan allemaal op zaterdagavond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties