Reactie Vossen: "Het blijft mijn ambitie om mee naar het WK te gaan"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Vossen: "Het blijft mijn ambitie om mee naar het WK te gaan"
Foto: © Photonews

Jelle Vossen trok zich na het gelijkspel tegen Lokeren op aan de positieve punten. Daarnaast benadrukte de aanvaller dat het zijn ambitie blijft om mee naar Brazilië te gaan.

Robby Morren in Lokeren

"We kwamen voor de drie punten en dat opzicht is het gelijkspel wel een ontgoocheling", stak Vossen van wal, maar de aanvoerder benadrukte vooral de positieve elementen. "In de situatie waarin wij zitten is een punt pakken op Lokeren goed, we moeten vooral het positieve onthouden."

"De vorige matchen ben ik al heel vaak met een veel slechter gevoel van het veld gestapt dan zaterdagavond in Lokeren. We hebben verschillende mogelijkheden gecreëerd en dat is in onze situatie positief."

"Proberen de situatie van Genk in een positiever daglicht te stellen"

De aanvoerder van Racing Genk wil maar al te graag dat vliegticketje richting Brazilië op zak steken. Hij heeft nog acht wedstrijden om de bondscoach te overtuigen.

"Het was en het blijft mijn ambitie om mee te gaan, dat staat los van de blessure van Benteke. Ik concentreer me nu voluit op Racing Genk. We moeten de situatie van Genk in een positiever daglicht proberen te stellen en daar wil ik mijn steentje toe bijdragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties