Stadion: Luminus Arena

Herbeleef KRC Genk - Zulte Waregem (Play-off 1)

Volg de match tussen KRC Genk en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij Racing Genk neemt Kebano de plaats in van de langdurig geblesseerde Malinovskyi. Francky Dury posteert Sammy Bossut onder de lat en ook Baudry krijgt een basisplaats.
1
Racing Genk-Zulte Waregem: 0-0
1
Als snel een vrijschop voor Pozuelo, maar daar kan niemand bij.
3
Baudry haakt Kebano en opnieuw een vrije trap voor Genk aan de zijkant van de zestien.
3
Ditmaal probeert Bailey het in één tijd, maar wat een slappe poging. De bal vliegt in de tribune.
5
Dit was een goede actie van Bailey die het leer net niet meer bij Kebano krijgt.
6
Zulte Waregem voor het eerst met een aanval. De Ridder krult de bal naar de hoek, Bizot pakt eenvoudig.
7
Pozuelo laat openingstreffer liggen
Opnieuw een slimme pass van Bailey op Pozuelo, maar die mikt van dichtbij op het been van een Essevee-verdediger. Dit had de 1-0 moeten zijn.
8
De Cristal Arena is niet uitverkocht, maar er is toch behoorlijk wat volk komen opdagen.
12
Kaya met een trap vanop 20 meter die niet zo gek veel over gaat.
15
We hebben net een pakkende You'll never walk alone achter de rug hier voor Bas, een kindje dat een harttransplantatie niet overleefde.
19
Een hele grote countermogelijkheid voor Zulte Waregem! Lepoint en Leye spelen het niet goed uit.
23
Corner Essevee, maar die wordt aan de eerste paal weggekopt. De bezoekers herstellen het evenwicht nadat het matchbegin voor Genk was.
25
De kansen zijn nu voor Essevee. Meite met een schuiver en Bizot moet plat.
28
Opnieuw een corner voor Zulte Waregem. Ze zetten Genk zowaar vast.
28
Bizot bokst naast de bal, Dalsgaard kan er ook zijn hoofd niet tegen zetten en zo een nieuwe corner.
29
Baudry met een kopbal een metertje over.
30
Prima vrijschop van Bailey, Samatta kan er net zijn hoofd niet tegen zetten.
33
 Gele kaart voor Christophe Lepoint

34
We krijgen niet echt veel te zien hier, weinig vloeiend voetbal en weinig echte kansen.
35

36
Genk speelt het niet uit
Scherpe Genkse counter, maar Kebano speelt slecht in op Bailey en zo is de bal voor Bossut.
38
En opnieuw levert Kebano een slechte voorzet af. Bossut raapt op.
43
De twee ploegen houden elkaar perfect in evenwicht. Nu voetbalt Essevee weer op de helft van Genk.
44
Uitstekende knal van Kaya
Hola, eindelijk een echte doelpoging. Kaya haalt van ver uit, Bizot moet de bal onder de lat weg boksen.
45+1
Kebano laat het onbegrijpelijk liggen
Kebano krijgt een geweldige mogelijkheid, maar mikt naast.

Scheidsrechter
Rust
Racing Genk - Zulte Waregem: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:34
De spelers van Genk komen als eerste uit de kleedkamer.
46
Vervangen Leon Bailey
Ingevallen Yoni Buyens

46
Maes grijpt in en haalt Bailey naar de kant. Buyens komt in zijn plaats, maar de fans lijken de wissel niet te begrijpen.
47

Goal
Doelpunt van Neeskens Kebano (Thomas Buffel)
Goal! Genk klimt al onmiddellijk op voorsprong in deze tweede helft. Kebano kopt een voorzet van Buffel perfect binnen.
49

52
Pozuelo probeert Bossut te kloppen vanuit een hele scherpe hoek. De doelman werkt in corner.
53
Aan de overkant dwingt Kaya een hoekschop af. Bizot komt goed tussen en pakt.
57
Dalsgaard met een goede voorzet,Castagne moet een corner weggeven.
57
Baudry bijna met de gelijkmaker
Wat een kans! Baudry kopt goed aan de tweede paal, Bizot met een uitstekende redding.
62
 Gele kaart voor Joël Sami

63

Goal
Doelpunt van Onyinye Wilfred Ndidi (Yoni Buyens)
Goal! Buyens met een hele goede voorzet en Ndidi kopt over de uitgekomen Bossut binnen.
69
Essevee probeert wel wat aan de achterstand te doen, maar voorlopig zonder succes.
74
Genk plooit terug en laat Zulte Waregem komen. De troepen van Dury kunnen voorlopig niet scoren.
75
Vervangen Thomas Buffel
Ingevallen Nikolaos Karelis

79
Cordaro nog met een schot waarop Bizot plat moet.
84
Kebano met een schuiver die een tweetal meter naast gaat.