Reactie Dury met boodschap voor zijn bestuur: "Alle ogen moeten open gaan"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
Dury met boodschap voor zijn bestuur: "Alle ogen moeten open gaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat na 7 speeldagen in play-off 1 nog altijd zonder overwinning. Toch benadrukt Francky Dury dat zijn team in PO 1 thuishoort. Al maakt hij wel een kanttekening voor het bestuur.

"We haden onze mogelijkheden in de eerste helft beter moeten benutten. Genk kwam al snel na de rust te gemakkelijk aan twee doelpunten. We verdienen om play-off 1 te spelen, maar we spelen niet zoals het hoort in de play-offs."

We pakken veel te gemakkelijk doelpunten. Ik denk dat Kebano ongeveer 1m72 is en mijn verdedigers zijn 1m87, het verschil is groot. Dat duel mochten we nooit verliezen, hoewel de voorzet ook te gemakkelijk mocht getrapt worden. Bij die tweede goal verloren we na een vrijschop te gemakkelijk het duel tegen Ndidi. Genk tankte vertrouwen en het werd moeilijk voor ons."

We verdienen om play-off 1 te spelen

Dury had na afloop nog een duidelijke boodschap voor het bestuur. "Ik speel liever play-off 1 en dat je dan echt op je bek gaat zoals nu want dan moeten alle ogen binnen de club opengaan als we volgend jaar opnieuw competitief willen zijn met het oog op play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties