Volg de match tussen KV Kortrijk en Moeskroen live, samen met vele andere supporters.

Wie pakt de punten in het Guldensporenstadion?
20:03
Er zit nog vis in de Leie. We kunnen beginnen!
20:03
Een indrukwekkende minuut stilte ook hier in het Guldensporenstadion overigens daarnet.
1
KV Kortrijk-Moeskroen: 0-0
1
We zijn er aan beginnen hier in Kortrijk. De thuisfans hebben er nog steeds zin in, de bezoekers zijn ook met een man of 70 afgekomen.
1
 Gele kaart voor Mustapha Oussalah
Bam, meteen geel! Oussalah haalt de doorgebroken Kis neer.
4
De thuisploeg zet meteen druk, Moeskroen plooit achteruit. Zonder grote kansen voorlopig wel.
6
Plots zijn daar de bezoekers voor de kooi van Sifakis, maar ook wel in buitenspel. Een eventueel feest had dus sowieso niet doorgegaan.
9
Warm worden we niet van deze partij tot op heden.
12
Stijn De Smet met een knal voorlangs. Daarna moet Vagner minutenlang de veters knopen, "antivoetbal" knalt door de tribunes.
15
Kwartiertje ver, opschudding voor de kooi van Vagner, maar echt afdrukken zit er niet in.
19
Mogen we nu al gewag maken van een typische match in play-off 2? De beleving is er wel, het niveau ontbreekt vooralsnog.
23
Halfweg de eerste helft en af en toe is er wel wat opschudding, maar het tempo ontbreekt volledig en echte kansen? Eentje voor De Smet.
27
Eindelijk gevaar!
Dan toch een kans voor de Kortrijkzanen. De Smet kan alleen op Vagner af, maar speelt nog breed. Iets te ver achteruit, al maken ze er bij RMP bijna een owngoal van. Uiteindelijk Kis in het zijnet!
30
Plots kan Markovic afdrukken, maar die is te verrast dat hij de voorzet daar krijgt en laat de bal plompverloren achter de lijn schieten.
31
Goede voorzet vanop links via Kagé, maar Oussalah kan nog net in corner drukken. Het begint hier te beteren ...
34
Een hoge voorzet komt bijna tot bij Gigot, maar die kan er net niet bij. Gewoon een uittrap dus voor Vagner.
37
Voorzet Kagé en bijna Kis en bijna De Smet, maar de 0-0 blijft op het bord. De thuisploeg is wel de betere ploeg.
40
De Smet is de enige die dartelt op het veld. Zijn pass op Kis is wel net iets te hard. Weg kans!
43
Daar is Kortrijk opnieuw, via Mercier. Hij raakt er uiteindelijk wel niet helemaal door en maakt volgens de arbiter van dienst een aanvallende fout. We kabbelen richting rust!
44
Op de tegenaanval bijna Coulibaly tot bij Markovic, maar Sifakis zit als eerste op de bal.
45+1
We krijgen er nog een minuutje bij, maar we gaan dus hoogstwaarschijnlijk rusten met een 0-0 stand.

Scheidsrechter
Rust
KV Kortrijk - Moeskroen: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:51
Rusten na slappe vertoning met verwachte stand ...
En zo gaan we rusten na 45 minuten, waarin Kortrijk de beste ploeg was. Scoren zat er echter niet in.
46
Vervangen Nebojsa Pavlovic
Ingevallen Kristof D'Haene

46
We zijn er opnieuw aan begonnen. Bij de thuisploeg is D'Haene in de ploeg gekomen.
48
Tirpan plots aan de tweede paal, maar hij viseert het zijnet. We hopen op beterschap in deze tweede 45 minuten.
50
De thuisfans appeleren voor een elfmeter, maar krijgen die niet. De vlam gaat wel opnieuw in de pan op die manier. Het zal nodig zijn ook!
54
Elke keer Kortrijk zich op gang trekt, dan wordt het publiek wild. Maar lang duurt het vaak niet.
55
Moeskroen met een schot tussen de palen na 55 minuten!
Plots test Hubert de vuisten van Sifakis uit met een knap schot. De wonderen zijn klaarblijkelijk de wereld nog niet uit!
57
Aan de overkant meteen een goed uitgespeelde kans voor de Kerels, maar uiteindelijk het schot over en naast!
60
Kis roert zich voor de doelmond, maar Vagner kan met veel vijven en zessen toch een doelpunt voorkomen. Nog een halfuur!
64
Vervangen Valentín Nicolás Viola
Ingevallen Fabrice Olinga

64
Opnieuw appèl voor een elfmeter bij Kortrijk. Moeilijk te beoordelen vanuit onze hoek!
68
Kortrijk drukt door. Kagé gaat op wandel, Mercier pakt uiteindelijk mee en trapt overhoeks voorlangs!
70
Ook Kis gaat er af, Papazoglou krijgt 20 minuten!