kvkKV Kortrijk
moeMoeskroen
Datum: 02/04/2016 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Guldensporenstadion
Streekderby in verschillende talen moet prooi worden voor gretige thuisploeg

KV Kortrijk en Moeskroen beginnen vanavond aan hun avontuur in play-off 2

Streekderby in verschillende talen moet prooi worden voor gretige thuisploeg
Foto: © photonews

KV Kortrijk draaide onder Karim Belhocine plots beter dan daarvoor onder Johan Walem. In play-off 2 wil het er dan ook graag nog iets van maken, in een thuismatch moet Moeskroen dan natuurlijk altijd voor de bijl.

"In play-off 2 is't oek plezant, in play-off 2 is't oek plezant", klinkt het al eens schamper bij fans die leedvermaak hebben over hun tegenstander die 'veroordeeld' wordt tot het spelen van die play-off.

In het geval van Moeskroen is dat echt zo: "We gaan er nu vooral van genieten, want we zijn blij dat we toch nog die 14e plaats hebben weten te veroveren", klonk het na speeldag 30 bij verschillende spelers. "Al gaan we elke match proberen winnen, we zitten in een mooie poule."

"We mogen onze start niet missen", weet ook Stijn De Smet dat de thuismatch van KV Kortrijk meteen erg belangrijk kan zijn om goed te beginnen in play-off 2. Ze willen er alvast het beste van maken en dus zouden het wel eens spannende weken kunnen worden, ook in de krochten van die onaantrekkelijke play-off.

Wie opent PO2 met een zege?

Kortrijk? Dan levert een gokje van 60 euro op winst van de thuisploeg u 114 euro op. Meer vertrouwen in Moeskroen? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 159 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws