Reactie Coach Kortrijk legt keuzes uit, maar laat niet in deze kaarten kijken

Coach Kortrijk legt keuzes uit, maar laat niet in deze kaarten kijken
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karim Belhocine maakte bij de start van play-off 2 een aantal opmerkelijke keuzes. Zo posteerde hij in doel Sifakis, terwijl hij voorin koos voor Kis. En hij was tevreden van beide spelers.

Doelman Sifakis had natuurlijk niet meteen erg veel werk: "Maar hij heeft het goed gedaan. De ballen die hij moest pakken heeft hij allemaal gepakt. Het is niet makkelijk debuteren als je een lange tijd niet hebt gespeeld", had Belhocine een pluim voor zijn keeper.

"En ook Kis speelde een goede match. Maar hij weet dat hij nog beter kan, dat heb ik hem ook al gezegd in het verleden. Ik heb geen spijt van mijn keuzes. Papazoglou niet helemaal fit? Jawel, ik heb er gewoon voor gekozen om hem niet in de basis te brengen."

We zien volgende week wel weer -

Heeft Belhocine met de keuzes voor Kis en Sifakis in zijn kaarten laten krijgen voor de komende weken? Dat wil de coach zeker niet gezegd hebben. "We gaan volgende week wel weer zien of ze opnieuw in de ploeg staan."

Waarop een journalist het wel logisch vond om Sifakis te laten plaatsnemen onder de lat, omdat Darren Keet deze zomer zal vertrekken. "Jullie weten dat, dat Keet niet zal verlengen", wilde hij ook daar het einde van zijn tong niet laten zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties