Reactie Kristof D'Haene en Glen De Boeck laten in kaarten kijken ... voor Vlaanderens Mooiste

Kristof D'Haene en Glen De Boeck laten in kaarten kijken ... voor Vlaanderens Mooiste
Foto: © Photonews

KV Kortrijk en Moeskroen hebben de debatten in play-off 2 geopend met een scoreloos gelijkspel. En dus wordt het uitkijken naar wat Waasland-Beveren en Standard morgen in de andere match in de poule doen. Al is er morgen nog een ander groot evenement in Vlaanderen.

"Of ik morgen naar Waasland-Beveren tegen Standard ga kijken in het stadion? Het is natuurlijk ook de Ronde van Vlaanderen", aldus Glen De Boeck op zijn perspraatje na de 0-0 van Moeskroen in Kortrijk.

"Ik ga gewoon thuis naar de koers kijken. Het is misschien niet het meest aangewezen moment om in grote massa naar een evenement te gaan kijken in de huidige tijden."

Fabian Cancellara wint -

Kristof D'Haene

Kristof D'Haene van de thuisploeg ziet het wél zitten om ter plaatse te gaan kijken: "Op de Oude Kwaremont gaan we gaan kijken. De Ronde, dat blijft echt Vlaanderens Mooiste hé."

De speler van Kortrijk is wel een wielerfanaat en ging enkele weken terug zelfs nog naar Milaan - San Remo kijken. En hij heeft ook een duidelijke pronostiek voor de Ronde. "Fabian Cancellara wint, daar is geen twijfel over."

U hoeft overigens niets te missen van de Ronde Van Vlaanderen, want u kan hem HIER live en op de voet volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties