cheChelsea
Watford
Datum: 11/11/2006 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stamford Bridge
Drogba Drogba Drogba
Yves Dekoning
| 0 reacties
Drogba Drogba Drogba
Foto: © SC

Chelsea - Watford 4-0

Nummer twee Chelsea heeft vlot gewonnen van Watford, voorlaatste in de stand. Didier Drogba stal de show door een hattrick te scoren.

De spelers van Watford deden hun best om iets te rapen op Stamford Bridge, maar ze waren duidelijk een maatje te klein voor de miljoenenploeg van Chelsea. De thuisploeg speelde sterk en creëerde een resem kansen. In de 27ste minuut was Didier Drogba een eerste keer aan het feest. Andriy Shevchenko miskeek zich op de voorzet van Geremi, maar Drogba kon de bal binnen tikken. Negen minuten later verdubbelde de Ivoriaan de voorsprong na een knappe dubbelpass met Shevchenko. 

Na rust probeerde Watford nog even, maar Chelsea had de wedstrijd volledig onder controle. In de 52ste minuut stuurde Drogba Shevchenko alleen richting Ben Foster. De Oekraïner omzeilde de doelman handig en tikte de bal in het lege doel. De bezoekers gaven de hoop op en Chelsea speelde nu de ene kans na de andere bij elkaar. Drogba kreeg zijn hattrick in de 69ste minuut. Opnieuw werkte hij een voorzet van Geremi voorbij Foster.