Stadion: JJB Stadium
Wigan wint, Bolton geeft het uit handen
Dirk Pieters

Sheffield United – Bolton 2 – 2

De bezoekers kwamen iets over het halfuur op voorsprong toen El-Hadji Diouf de bal mooi tegen de netten schoot. In de tweede helft verdubbelde Davies de score en leek de buit binnen voor Bolton. Toch zorgden doelpunten van Hulse en Kazim-Richards voor een gelijke stand. Op drie minuten tijd had Sheffield zijn achterstand weggewerkt. De nummer vier Bolton verspilde zo twee domme punten tegen de zeventiende in het klassement.

Wigan – Charlton 3 – 2

Wigan en Charlton maakte er een mooie pot voetbal van. In de eerste helft zorgden McCulloch en Camara voor een 2-0 voorsprong, maar aan het begin van de tweede helft bracht De Zeeuw met een eigen doelpunt de bezoekers opnieuw in de wedstrijd. Jackson nam tien minuten voor tijd alle twijfels weg. Hij zorgde voor de geruststellende 3-1 voorsprong. In de allerlaatste minuut kon Bent nog wel milderen tot 3-2. [AN]