astAston Villa
livLiverpool FC
Datum: 18/03/2007 14:35
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Villa Park
Liverpool speelt scoreloos gelijk
Kristof Blomme
| 0 reacties
Liverpool speelt scoreloos gelijk
Foto: © SC

Aston Villa en Liverpool hebben zondagmiddag 0-0 gelijk gespeeld. Aston Villa wordt nu gedeeld dertiende met Fulham. Liverpool telt één punt minder dan Arsenal. De Gunners hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld. 

Aston Villa speelde zeer compact, waardoor de bezoekers weinig doelkansen konden creëren. Agger kon Bellamy toch eens diep sturen, maar doelman Sörensen ging goed in de voeten van de spits. Aan de overkant verstuurde Young een goede voorzet. Agbonlahor kon er net niet bij. Vlak voor de pauze had de thuisploeg een strafschop moeten krijgen. Zowel Finnan als Carragher haalden Petrov neer in de zestien. Ref Mason liet echter begaan. 

Meteen na de pauze zette Bellamy Mellberg in de wind. Zijn voorzet was goed, maar Bouma kon wegwerken voor de oprukkende Gerrard. De beste kans voor Villa was een zwakke kopbal van Mellberg in de armen van Reina. Gerrard mocht even later naar binnen komen en uithalen. Zijn schot belandde in het zijnet. Berger, invaller bij de thuisploeg, nam een afvallende bal meteen op de slof. Zijn poging waaide over. De laatste kans van de partij was nog voor Fowler. Zijn kopbal werd aan de eerste paal werd knap gepakt door Sörensen.

Vooraf