Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Vicarage Road
Watford en Villa scoren niet
Kristof Blomme

Watford en Aston Villa hebben 0-0 gelijk gespeeld. Voor Watford was het pas het tweede punt. Villa staat voorlopig vijfde met negen punten. Het heeft nog geen match verloren dit seizoen.

In de eerste helft was Aston Villa veruit de gevaarlijkste ploeg. Na tien minuten werd Petrov knap diep gestuurd door Agbonlahor. Foster kwam echter gevat uit en redde de meubelen voor de thuisploeg. Even later glipte Agbonlahor door de buitenspelval, maar zijn schot was te zwak. Villa bleef nu kansen creëren. Petrov zette een één-twee op met Angel. Opnieuw stond Foster op de goede plaats.

Ook na de koffie was de eerste kans voor de bezoekers. Een schot van Davis werd knap gepareerd door een sublieme thuisgoalie. Angel mocht nog eens vrij inkoppen, maar zijn poging verdween naast. Villa, dat het eerste uur volledig domineerde, vergat te scoren en liep bijna nog tegen een nederlaag aan. Een harde knal van Bouazza werd door Sörensen afgeweerd. Ook een schot in één tijd van King werd gepakt door de doelman. De laatste kans was nog voor Mackay, ook zijn kopbal werd echter subliem gepareerd door Sörensen.