Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Craven Cottage
Benayoun redt Reds in blessuretijd
Yves Dekoning

Liverpool FC hield zijn titelhoop levend dankzij een nipte zege op Fulham. Vier keer stond het doelkader in de weg, maar uiteindelijk viel de 0-1 in blessuretijd dan toch.

In de 92ste minuut trapte Yossi Benayoun de bal tegen de netten. Voordien had Andrea Dossena al twee keer tegen de dwarsligger gekopt. Xabi Alonso trapte op de lat en Fernando Torres tegen de paal.

Liverpool had de hele partij gedomineerd, vooral voor rust. Onder leiding van een sterke Steven Gerrard grepen de bezoekers Fulham meteen bij de keel. De thuisploeg had de hulp van het doelhout nodig, maar hield wel stand. Na rust ging de storm liggen. Pas toen de vinnige Ryan Babel op het toneel verscheen kwamen de Reds weer opzetten. Ook Benayoun mocht nog invallen en kreeg drie kansen. Bij de derde was het raak.