livLiverpool FC
hulHull City
Datum: 26/09/2009 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Anfield Road
Reds spelen Tigers op een hoopje
Yves Dekoning
| 0 reacties
Reds spelen Tigers op een hoopje

Liverpool FC begint op toerental te geraken. De Reds maakten brandhout van Hull City. Uiteindelijk werd het 6-1 en die uitslag was niet eens overdreven.

 
Voor rust kon Hull nog enigszins de indruk wekken dat er iets te rapen viel op Anfield. Vooral Geovanni zorgde af en toe voor dreiging en hij bracht Hull dan ook terug op gelijke hoogte nadat het een eerste keer op achtervolgen was aangewezen. Liverpool klom twee keer op voorsprong na een knappe acties van Fernando Torres

Na de pauze deed Torres er nog een derde bovenop. Een hattrick voor de Spaanse goalgetter. Ook Steven Gerrard deed zijn duit in het zakje met een heerlijke krul vanaf de zijlijn. Beide sterren hadden hun werk gedaan en mochten vroeg gaan rusten. Met de buit binnen, begon Liverpool pas echt door te drukken. Hull werd helemaal weggespeeld en kon alleen hopen dat het eindsignaal snel zou komen. Uiteindelijk bleef het bij twee doelpunten van invaller Ryan Babel. De eerste na een sublieme dubbelpass met Dirk Kuijt, de tweede per ongeluk toen hij een knal van Albert Riera op ludieke wijze binnenwerkte. In de slotfase kreeg de thuisploeg kans na kans, met 6-1 mag een zwak Hull nog tevreden zijn.

Herbeleef Liverpool FC - Hull City