mciManchester City
whuWest Ham Utd

Manchester City - West Ham Utd (Premier League 2009/2010)

Wedstrijd van Speeldag 7 uit de Premier League 2009/2010 tussen Manchester City en West Ham Utd.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
89
Vervangen Gareth Barry
Ingevallen Michael Johnson

89
Petrov profiteert bijna van een blundertje van Faubert. Petrov plaatst de bal van dichtbij over.
87
Santa Cruz laat zijn eerste doelpunt voor Man City liggen.
81
Vervangen Shaun Wright-Phillips
Ingevallen Roque Santa Cruz

Dit is het debuut van Santa Cruz voor Manchester City.
79
De Jong schiet van ver recht in de armen van Green.
78
Green tipt een schot van Barry over doel.
76
Een poging van Bellamy gaat over.
71
Vervangen Luis Antonio Garces Jimenez
Ingevallen Zavon Hines

67
Given duwt een nieuw schot van Diamanti over.
67
Een laag schot van Diamanti gaat niet zo ver naast. Vreemd genoeg kent de ref West Ham een hoekschop toe.
66
Barry kopt een hoekschop aan de eerste paal over.
65
Given pakt de plaatsbal van Noble.
63
Tevez tikt de bal door naar Wright-Phillips die versnelt. Bellamy trapt de voorzet van Wright-Phillips al vallend over.
61

Goal
Doelpunt van Carlos Tévez (Craig Bellamy)
De vrijstaande Tevez kopt een vrije trap van Bellamy binnen.
56
Er gebeurt opvallend weinig in het begin van de tweede helft. City heeft de match onder controle.
46
De tweede helft is begonnen, voorlopig geen wissels.

Rust
City staat met 2-1 voor aan de rust. De thuisploeg begon met een sterke tien minuten en staat verdiend voor. Al mag City zich wel gelukkig prijzen dat de tweede gelijkmaker van West Ham voor een twijfelachtige overtreding werd afgekeurd.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
43
Wright-Phillips speelt een goede pass naar de vrijstaande Petrov. Hij neemt de bal in één tijd op de slof en schiet recht in de armen van Green.
42
Knappe aanval van City, Bellamy ziet zijn kopbal gepakt door Green.
41
Lescott laat zich aftroeven door Cole die een ploegmaat de tweede gelijkmaker aanbied. Het doelpunt wordt afgekeurd voor een vermeende overtreding van Cole. Hier komt City heel goed weg.
39
Lescott kopt een hoekschop van Bellamy naast.
39
Tevez draait goed weg en schudt de bezoekende verdedigers van zich af. Green komt goed tussen.
38
Wright-Phillips pakt uit met een enorme versnelling. Hij gaat echter iet teveel aan Ilunga hangen en wordt teruggefloten.
32

Goal
Doelpunt van Martin Petrov (Onbekend Onbekend)
Petrov plaatst een vrije trap tegen de netten. City terug op voorsprong.
28
Given pakt een kopbal van Cole.
24

Goal
Doelpunt van Carlton Cole (Onbekend Onbekend)
Lescott kopt een vrije trap slecht weg en even later zorgt de hak van Carlton Cole voor de gelijkmaker.
17
Tevez krijgt alle tijd om voor te zetten en Petrov kan aanleggen. West Ham-doelman Green heeft heel wat moeite met het schot van Petrov.
16
Given pakt een schot uit de tweede lijn van Noble.
15
Een voorzet vanop links komt terecht bij Tevez. De Argentijn schiet over.
11
Een afstandsschot van Diamanti gaat naast.
9
City speelt een hoekschop heerlijk uit en Tevez schiet uit de draai rakelings naast. Schitterende combinatie van City.
6
Bridge rukt knap op naar voren, zijn schot wordt gepakt door Green.
5

Goal
Doelpunt van Carlos Tévez (Martin Petrov)
Petrov krijgt veel ruimte en zet laag voor. De vrijstaande Tevez duwt van dichtbij binnen.
1
West Ham heeft de match op gang getrapt.

Man City wil zich na de pijnlijke derbynederlaag tegen United herpakken door West Ham opzij te zetten. De Hammers staan achteraan in het klassement en hebben de punten zelf hard nodig.
Manchester City: Given Shay (Seamus), Bridge Wayne, Zabaleta Pablo, Lescott Joleon, Toure Kolo, Wright-Phillips Shaun, Petrov Martin, Barry Gareth, de Jong Nigel, Tevez Carlos, Bellamy Craig.
West Ham Utd: Green Robert, Da Costa Trindade Manuel Marouan, Ilunga Herita, Tomkins James, Parker Scott, Kovac Radoslav, Noble Mark, Jimenez Luis Antonio Garces, Faubert Julien, Cole Carlton, Diamanti Alessandro.