Stadion: Petrovskiy Stadion
Real Madrid gaat winnen bij Zenit
Thomas Dubois

Dinsdagavond stond de tweede speeldag op het programma in de Champions League, zo ook in groep H. De groep van Real Madrid, Zenit Sint Petersburg, Bate Borisov en Juventus.

Om 18.30 al speelde Zenit Sint Petersburg, de ploeg van de geblesseerde Nicolas Lombaerts tegen Real Madrid. De Koninklijke won met 1-2 van de Russen. De Spanjaarden kenden een droomstart, want al na vier minuten stonden ze op voorsprong. Hubocan werkte een voorzet van Rafael Van der Vaart ongelukkig in eigen doel.
Zenit knokte zich opnieuw in de wedstrijd en dat resulteerde ook in de gelijkmaker na 25 minuten. Danny kon de bal voorbij doelman Casillas werken. Nog voor de rust stond de eindstand op het scorebord, op het halfuur scoorde Van Nistelrooy in de rebound, 1-2. Beide ploegen kregen nog enkele kansjes, maar daar bleef het bij.