Datum: 03/08/2010 20:30
Competitie: Champions League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Stadion: Lotto Park

Herbeleef Anderlecht - The New Saints (Champions League)

Volg de match tussen Anderlecht en The New Saints live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Hoewel Schollen was aangekondigd, is het toch Proto die plaatsneemt onder de lat.

Vooraf
Welkom in het Vanden Stockstadion waar Anderlecht vanavond een 3-1-voorsprong in de terugmatch van de derde voorronde van de Champions League tegen TNS verdedigt. Ariël Jacobs wijzigt zijn team op maar liefst zeven plaatsen in vergelijking met de heenmatch. Proto, Deschacht, Boussoufa, Legear en Gillet starten op de bank. Biglia en Kouyaté waren sowieso out met blessures.
Opstellingen
Anderlecht: Proto Silvio, Lecjaks Jan, Suarez Matías, Chatelle Thomas, Marecek Lukas, Kljestan Sacha, De Sutter Tom, Juhasz Roland, Chavarria Pablo, Bernardez Victor , Rnic Nemanja.
TNS Llansantffraid: Harrison Paul, Holmes Danny, Baker Phil, Evans Steve, Holmes Thomas, Ruscue Scott, Hogan Barry, Sharp Chris, Williams Matty, Jones Craig, Wood Jamie.
1
De bezoekers trappen de match op gang.
5
Anderlecht neemt het initiatief in de beginfase en laat de bal goed rondgaan. Chatelle gaat als eerste zijn kanst en besluit met links naast de kooi van Harrison.
8
Chavarria probeert een één-twee met De Sutter op te zetten, maar de laatste pas van de Oost-Vlaming is te hard en belandt in de handen van Harrison.
10
Charvarria stuurt Chatelle mooi diep, de voorzet van de rechterflankspeler wordt door een bezoeker in hoekschop gewerkt.
13
Na een snelle combinatie van de thuisploeg lijkt De Sutter niet meer bij de bal te kunnen. De spits speelt het echter sluwer dan de TNS-verdediger en noopt Harrison toch nog tot een reflex.
16
Opnieuw een heet standje voor het bezoekende doel. Na een hoekschop krijgen de TNS-verdedigers de bal niet weg en Kljestan mag van in de zestien vrij aanleggen. Harrison is zelf verrast dat hij het leer nog uit zijn doelvlak kan slaan.
17

Goal
Doelpunt van Tom De Sutter (Sacha Kljestan)
Daar is dan toch het doelpunt. Chavarria toont zich de perfecte targetman en lanceert Kljestan. De Amerikaan heeft echter oog voor de vrijstaande De Sutter en die trapt de bal onder Harrison in doel.
21
Suarez dolt met Baker en plaatst de bal dan aan de verkeerde kant van het doel. Weg kans.
25
Toch even schrikken voor Anderlecht. Wood kan van op links vrij voorzetten, maar de kopbal van Jones is niet gekadreerd.
33
Even een rustig moment in de wedstrijd. Anderlecht dringt niet echt meer aan en de Welshe kampioen is niet in staat Proto te bedreigen.
34
Weer is Chavarria de aangever van dienst. Nu speelt de Argentijn Marecek mooi vrij, maar die ziet zijn schot rakelings langs gaan.
39
De Sutter knokt zich tot bij de bal en knalt dan een metertje over.
41
Na een mooi nummertje van Suarez neemt Marecek de bal in één tijd op de slof. Het schot van de Tsjech vliegt echter naast het doel van Harrison.
42
Oh la la, wat een kans voor De Sutter. Na een vloeiende actie tussen alweer Chavarria en Chatelle kraakt de Oost-Vlaamse spits zijn volley, waardoor het leer over het bezoekende doel belandt.
45
Holmes kan nog net de kruin van zijn haar tegen een voorzet van Rnic plaatsen vooraleer De Sutter gevaarlijk kan uithalen.


Scheidsrechter
Rust
Anderlecht trekt met een verdiende 1-0-voorsprong de rust in. Paars-wit was doorlopend baas over een TNS dat toch wat onder de indruk van de omstandigheden lijkt te zijn. De Sutter zorgde iets over het kwartier voor het enige doelpunt.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Chavarria en De Sutter beginnen aan de tweede helft.
46
Vervangen Matías Suarez
Ingevallen Cristophe Diandy


46
Vervangen Cristophe Diandy
Ingevallen Matías Suarez


47
De Sutter zet zich af van Baker, maar zijn voorzet belandt in niemandsland.
51
Met enkele vlotte combinaties probeert Anderlecht zich een weg naar het bezoekende doel te banen. De laatste pas is echter telkens een tikkeltje te onzorgvuldig.
56
Juhasz kopt een wenkende kans nog tamelijk ver naast. Hier zat zeker meer in voor paars-wit.
57
 Gele kaart voor Thomas Holmes
Trekfout op Chatelle.
58
Hogan verspeelt de bal aan Chatelle die Chavarria diep stuurt. Vanuit een schuine hoek knalt de Argentijn voorlangs.
59
Vervangen Tom De Sutter
Ingevallen Romelu Lukaku

Onder luid applaus betreedt publiekslieveling Lukaku het veld.
64
Diandy speelt Lecjaks mooi vrij op links. De Tsjechische linksachter haalt de achterlijn en knalt vanuit een scherpe hoek op de voet van Harrison.
65
De Welshman steken dan toch eens de neus aan het venster. Op voorzet van Jones moet Proto de vuisten gebruiken voor een aanstormende Sharp.
69

Goal
Doelpunt van Romelu Lukaku (Jan Lecjaks)
Daar is dan toch de 2-0. Lecjaks verstuurt een voorzet van op links de zestien in en daar mag Lukaku ongehinderd binnen knallen.
71
Rnic trapt de bal zomaar in de voeten van Sharp. De bezoeker knalt via de bil van Bernardez in hoekschop.
72
Chatelle viseert de winkelhaak, maar een bezoeker steekt er nog een voetje tussen.
73
Vervangen Guillaume Gillet
Ingevallen Sacha Kljestan


74
Vervangen Sacha Kljestan
Ingevallen Guillaume Gillet

Derde en laatste wissel bij paars-wit.
74
Vervangen Steve Evans
Ingevallen Aeron Edwards


74
Vervangen Aeron Edwards
Ingevallen Steve Evans


74

Goal
Doelpunt van Romelu Lukaku (Onbekend Onbekend)

75

Goal
Doelpunt van Romelu Lukaku (Onbekend Onbekend)
Een kwartier staat Lukaku op het veld en zijn tweede hangt al tegen de touwen. De jonge spits ontdoet zich simpel van zijn belager en plaatst de 3-0 mooi in de linkerbenedenhoek.
83
Vervangen Chris Sharp
Ingevallen Alex Darlington


83
Vervangen Alex Darlington
Ingevallen Chris Sharp


84
Rnic wil ook aan het feest deelnemen en gaat van wel heel ver zijn kans. Meer dan een fait divers in deze match is zijn deel niet.
86
Vervangen Jamie Wood
Ingevallen Christian Seargent

Ook de bezoekers wisselen een laatste keer.
87
Vervangen Christian Seargent
Ingevallen Jamie Wood


90
Marecek knalt nog eens op de vuisten van Harisson.
90
We krijgen drie overbodige minuten extra.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.