Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stadio Guiseppe Meazza
Groep C: AC Milan en Málaga delen de punten
Sander De Graeve

In de andere wedstrijd in de groep van Anderlecht speelden AC Milan en Málaga 1- 1 gelijk in San Siro. Na dit gelijkspel blijft Málaga op kop van de groep met tien punten. Milan blijft tweede, het telt nu 5 punten, één punt meer dan Anderlecht.

Eliseu gaf Málaga na veertig minuten de voorsprong na een mooie pass van godenkind Isco. Het talent speelde met een mooie pass Eliseu vrij. De Braziliaan, die eerder al twee goals maakte tegen Anderlecht, schoof de bal onder Abbiatti voor de 0-1.

Het duurde lang eer Milan de bordjes gelijk kon zetten ondanks een karrevracht aan kansen. Het was uiteindelijk Alexandre Pato die in de 73e minuut kon gelijkmaken. Een voorzet van Emanuelson werd door de Braziliaan binnengekopt aan de tweede paal. Málaga kreeg zo zijn eerste goal in deze campagne tegen.

Het zal voor de supporters van Milan een raadsel zijn hoe hun ploeg deze wedstrijd niet kon winnen. De Milanezen hadden maar liefst 19 doelpogingen. Málaga was dan weer dodelijk efficiënt, het puurde een goal uit amper vier doelpogingen.