acmAC Milan
malMalaga
0-1
40' Eliseu
1-1
Datum: 06/11/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stadio Guiseppe Meazza
Groep C: Malaga kan zich reeds kwalificeren
Groep C: Malaga kan zich reeds kwalificeren
Foto: © SC

Malaga en Milan zijn de nummers één en twee in de groep en ontmoeten elkaar ook voor de tweede keer in twee weken. Malaga trok in eigen huis aan het langste eind en is bij winst al zeker van de kwalificatie.

In de eigen competitie begint Milan stilaan te draaien en in de Champions League hebben ze - ondanks niet echt denderende resultaten - toch de tweede plaats nog te pakken. De Rossonneri moeten echter winnen om zich wat ademruimte te verstrekken. "Het duurde even voor onze nieuwe spelers gewoon waren om in San Siro te spelen", zei Massimiliano Allegri. "Dat is niet voor iedereen even evident."

Bij Malaga lopen ze over van vertrouwen. Winst in de thuishaven van Milan kan hen immers reeds de kwalificatie opleveren, want de Spanjaarden zijn nog steeds foutloos in deze groepsfase. "Als we voor een gelijkspel spelen, verliezen we. We kunnen dat gewoon niet", aldus Malaga-coach Manuel Pellegrini.

Haalt Anderlecht zijn eerste zege binnen?

Malaga kan vanavond mits winst doorstoten naar de volgende ronde van de Champions League. Milan van zijn kant kan zich iets comfortabeler op de tweede plaats nestelen. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Milan wint, krijgt u 123 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Zenit bij UNIBET van 60 euro kan u 216 euro opleveren!

Meer nieuws