andAnderlecht
zenZenit St Petersburg
Datum: 06/11/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Lotto Park
Live De Sutter ruimt plaats voor Mbokani
Tomas Taecke
| 0 reacties
De Sutter ruimt plaats voor Mbokani
Foto: © SC

Indien Anderlecht nog een rol van betekenis wil spelen in de laatste twee wedstrijden tegen Milan en Malaga moet er vanavond gewonnen worden van de Russische miljoenenploeg Zenit Sint- Petersburg. En dat is geen sinecure.

Anderlecht heeft vertrouwen geput uit de prestatie in Sint-Petersburg, maar het resultaat viel enorm tegen. Nu twee weken later heeft ook Zenit zijn elan teruggevonden en won het zes keer op rij. Axel Witsel bevestigde gisteren nog dat zijn ploeg voor niets anders dan de drie punten naar Brussel is afgezakt.

En bij paars-wit moeten er keuzes gemaakt worden. De Sutter of Mbokani? Of allebei? Achteraan staat het team zo goed als vast en ook op het middenveld zal de succesvolle tandem Kljestan-Biglia niet uit elkaar gehaald worden. Het is vooraan dat de keuzes liggen: om Praet kan Van den Brom niet meer heen. Maar Jovanovic heeft aangegeven ook liever centraal te spelen. En is er met Bruno op rechts genoeg evenwicht in het team? Van den Brom zal de knopen al doorgehakt hebben, maar pas vanavond zullen wij het ook weten.

Haalt Anderlecht zijn eerste zege binnen?

Anderlecht kon nog niet scoren in deze Champions League, maar moet dat vanavond wel doen, want winst is noodzakelijk. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Anderlecht zijn eerste winst binnehaalt krijgt u 159 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Zenit bij UNIBET van 60 euro kan u 156 euro opleveren!

Meer nieuws