Datum: 04/12/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Estadio La Rosaleda
Live Deschacht en Safari starten beiden
Deschacht en Safari starten beiden
Foto: © SC

Anderlecht speelt vanavond zijn laatste troef uit om ook na Nieuwjaar nog Europees voetbal te spelen. Het wordt er op of er onder tegen groepswinnaar Malaga dat nog geen enkele nederlaag leed. Merkwaardig genoeg hoeft een zege zelfs niet.

Johan Walckiers in Malaga

Zelfs bij een nederlaag kan Anderlecht nog geplaatst zijn voor de EL, maar dan moet AC Milan wel met twee goals verschil winnen van Zenit. Beter doen dan de Russen is dus de boodschap. Een gelijkspel en een verlies van Zenit is immers ook voldoende. Bij winst van Zenit moet paars-wit zelf twee keer meer scoren dan de ploeg van Lombaerts en Witsel.

Het kan dus nog, maar het wordt aartsmoeilijk. De Spanjaarden zullen waarschijnlijk niet met hun beste team aantreden, maar dan nog is Malaga niet verstoken van heel wat talent. Olivier Deschacht keert waarschijnlijk terug op de linksachter en Wasilewski zal de plaats van de geschorste Nuytinck innemen. Of er nog veranderingen zullen plaatsvinden, weet enkel John van den Brom.

Kan Anderlecht winnen tegen Malaga?

Het ligt allemaal dicht bij elkaar en Unibet heeft geen uitgesproken winnaar aangeduid. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Anderlecht wint, krijgt u 123 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Malaga bij UNIBET van 60 euro kan u 213 euro opleveren!

Meer nieuws