Datum: 11/12/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stadio San Paolo
GROEP F: Hoogspanning in Napoli - Arsenal
GROEP F: Hoogspanning in Napoli - Arsenal
Foto: © SC

Groep F in de Champions League blijft een open strijd tussen drie teams. En een van de drie komt mogelijk met 12 punten toch aan zijn einde in de Champions League. Maar wie heeft de beste papieren?

De clash tussen Napoli en Arsenal wordt er mogelijk eentje om duimen en vingers af te likken. Als Arsenal minstens een punt pakt, plaatsen ze zich als groepswinnaar voor de achtste finales en dan lijkt het verhaal van de Italianen geschreven, maar als het team van Dries Mertens de punten thuis kan houden, krijgen we een mogelijk ingewikkelde telling.

Olympique Marseille kan wel scherprechter spelen. Zij pakten nog geen punt, maar willen thuis tegen Borussia Dortmund wel de nul van de tabellen vegen. Als dat lukt, is Dortmund mogelijk de gebeten hond. Toch gaan we er vanuit dat de Duitsers de zege pakken in Zuid-Frankrijk.

En wat dan?

Alledrie de teams zouden in dat geval 6 op 12 hebben gepakt in de onderlinge duels. Dus moet er dan naar het doelsaldo in de onderlinge wedstrijden gekeken worden. Napoli staat daarin voorlopig op -3, Dortmund op +1 en Arsenal op +2. Napoli moet dus flink aan de bak: als Dortmund wint in Marseille, moet het zelf met drie doelpunten verschil winnen.

Kan Napoli nog groepswinnaar worden?

Durf je te gokken op een grote winst van Napoli én puntenverlies van Dortmund? In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 900 euro op. Denk je eerder dat Arsenal wint in Napoli? Dan mag je ook nog 174 euro bijschrijven op je bankrekening. Voetbalkrant.com helpt je alvast graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws