juvJuventus
barBarcelona
1-1
1-2
1-3
90+7' Neymar (Pedro)
Datum: 06/06/2015 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Finale
De opperste kroon: Oude Dame wil MSN ontwrichten
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De opperste kroon: Oude Dame wil MSN ontwrichten
Foto: © Photonews

Vanavond is het dan zover. De Oude Dame neemt het op tegen Barcelona. Het is de strijd van ervaren rotten tegen Messi & co. Juve is de underdog, maar dat maakt hen misschien net zo gevaarlijk.

Manuel Gonzalez in Berlijn

Juventus heeft alle reden om zich tot underdog te katapulteren. Het mist met Chiellini een erg belangrijke verdediger, mogelijk zal ook Barzagli niet meespelen vanavond.

En toch: "We gaan ons niet naar de slachtbank laten leiden", is doelman Buffon ferm. Hij heeft zin in een leuke finale: "Mijn zoons zijn fan van Neymar en Messi, maar we maken een kans."

Neymar en Messi: de hoge woorden zijn er uit. De spitsen van Barça hebben er al een geweldig seizoen opzitten - laten we zeker ook Luis Suarez niet vergeten.

Rest de vraag: kunnen ze ook het stugge Italiaanse blok ontwrichten? Het zou wel eens een moeilijker finale kunnen worden dan velen denken.

En wat denkt u?

U krijgt van ons een gratis bonus van 60 euro. Als Juventus wint, dan levert u dat zo maar meteen 720 euro op. Barcelona levert 96 euro op, als we gaan verlengen ben je toch algauw 256 euro rijker. Speel dus mee via UNIBET.

Meer nieuws