Speeldag: Speeldag 5
Stadion: De Kuip
Ook Feyenoord door naar volgende ronde
Thomas Dubois

In groep E is Feyenoord erin geslaagd om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Uefa-beker. Het had daarvoor nog een overwinning nodig tegen rechtstreekse concurrent Wisla Krakau. De Poolse club ging in De Kuip met 3-1 voor de bijl. De Polen eindigen nu op een vierde plaats met drie punten. Feyenoord eindigt als derde met twee punten meer.

Hofs bracht de Rotterdammers al na een kwartier op voorsprong. Lang duurde dat echter niet want Brozek scoorde al zeven minuten later de gelijkmaker. Feyenoord streed voor iedere meter en scoorde nog voor de rust de 2-1. De Guzman deed de netten trillen. Charisteas zorgde halverwege de tweede helft voor de bevrijdende 3-1 en de zekerheid van kwalificatie.