Francesco Totti (pen) 73'
2-1
3-1

AS Roma - KAA Gent (Europa League 2009/2010)

Wedstrijd van Derde voorronde (Heen) uit de Europa League 2009/2010 tussen AS Roma en KAA Gent.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+2
Laatste kans voor AA Gent wordt slecht benut tot en zo komt ook de vlag in de lucht voor buitenspel.
90+1
We krijgen nog 4 extra minuten.
89
Kan AA Gent in eigen huis nog stunten? We zullen het binnenkort weten.
87
Vervangen Marco Motta
Ingevallen Marco Cassetti

85

Goal
Doelpunt van Mirko Vucinic (Onbekend Onbekend)
Het is over en out voor Gent. Het staat nu 3-1 en de boeken mogen dicht voor vanavond. De invaller maakt het helemaal af, na een dribbel tikt hij de bal tegen de netten.
81
Vervangen Randall Azofeifa
Ingevallen Christophe Lepoint

80
Knal van Totti gaat net naast. Bijna een hattrick.

76
Gaat AS Roma verder uitlopen of kan Gent het bij de 2-1 laten?
75
 2e gele kaart voor Kenny Thompson
Thompson mag al naar de douche gaan na een tweede gele kaart.
73
 Gele kaart voor Adnan Custovic

73

Goal
Doelpunt van Francesco Totti (Onbekend Onbekend)
Zonder problemen scoort Totti de 2-1. Het is zijn tweede doelpunt van deze avond.
72
AA Gent moet toch goed blijven opletten want Roma blijft druk uitoefenen.
72
We krijgen een penalty voor AS Roma na een fout van Custovic.
71
 Gele kaart voor Mbaye Leye

70
Momenteel nog 20 minuten op de klok. Wie gaat er vandaag nog scoren of gaat de ploeg van Michel Preud'homme met een 1-1 gelijkspel terug naar Gent?
67
Vervangen Rodrigo Taddei
Ingevallen Alessio Cerci

Ook de eerste wissel voor AS Roma is een feit.
60
We krijgen enorm veel druk bij AS Roma. Gent gaat moeten oppassen.
58
Vervangen Zlatan Ljubijankic
Ingevallen Adnan Custovic

58
Eerste wissel is een feit. Custovic mag Ljubijankic komen vervangen.
56

Goal
AA Gent heeft niet lang in de tweede helft zijn voorsprong kunnen behouden hier in Rome. Totti heeft de score gelijk gemaakt. Doelman Jorgacevic kwam op het verkeerde been terecht omdat de knal van Totti door het been van Mexes afkaatste. Stand 1-1.
54
 Gele kaart voor Kenny Thompson

52
 Gele kaart voor Milos Maric

49
AA Gent komt hier zeer goed weg. Na een fout in de elf meter van Christophe Grondin moest hier een penalty volgen maar de scheidsrechter geeft er geen.
48
Het is zoals wij konden verwachten. AS Roma gaat er volledig tegenaan. Zo kon Jorgacevic nog maar net de bal uit zijn doel houden.
46
We zijn van start voor de tweede helft. Kan Gent standhouden en een stunt verwezenlijken? We wachten vol spanning tot het einde van de komende 45 minuten.

Rust
De eerste helft zit erop. AA Gent is door een prachtige voorzet op voorsprong kunnen komen. AS Roma zet veel druk maar Gent houdt momenteel goed stand. Preud'homme mag tevreden zijn met de eerste helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Leye wordt prachtig weggespeeld maar loopt te ver met de bal waardoor hij de bal in hoekschop ziet rollen. Deze levert geen resultaat op.
44
 Gele kaart voor Francesco Totti

40
Knal van Pizarro gaat recht in de armen van de Gentse doelman.
38
Knal van De Rossi wordt nog net door een Gentse verdediger in hoekschop gewerkt. De hoekschop wordt daarna opnieuw in hoekschop gewerkt. Deze levert niets op maar na enkele seconden vindt er een reuze knal plaats die prachtig wordt gered door doelman Jorgacevic.
35
AS Roma zet meer druk in de elf meter van de bezoekers maar op dit moment kan de sterke verdediging van Preud'homme stand houden.
32
Azofeifa mag een vrije trap nemen na een overtreding op Maric maar dit levert geen gevaar op.
31
We krijgen een nieuwe hoekschop voor AS Roma maar de bal wordt over gekopt. We hebben momenteel al 7 hoekschoppen voor de thuisploeg mogen noteren. AA Gent kreeg er slechts 1.
30
De Rossi trapt de bal hoog over.
29
Vrije trap voor AS Roma. Riisse, Pizarro, De Rossi & Totti staan klaar. Wie gaat hem nemen?
29
 Gele kaart voor Randall Azofeifa
Protest
26
Opnieuw een enorme kans voor AA Gent maar uiteindelijk besluit Leye over.
24
Hoekschop voor AS Roma gaat in de handen van de doelman.
22

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Adriano Duarte)
Knappe voorzet van op links door Duarte waar Leye makkelijk kan binnen tikken.
20
Roma zet enorm veel druk de laatste minuten. Nieuwe hoekschop gaat voor de thuisploeg voorlangs.