Beerse:Jef Lauwers nieuwe trainer

Beerse:Jef Lauwers nieuwe trainer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf maandag 24 november 2003 zal de nationale dameskern van KFC Lentezon Beerse onder nieuwe sportieve leiding staan. Trainster Connie Vandenbroeck heeft haar ontslag aangeboden aan het bestuur en dit ontslag is aanvaard. Als reden van het ontslag werd een gebrek aan motivatie en inzet vanuit de spelersgroep opgegeven alsook een dalende motivatie bij de trainster. Verder samenwerken bleek daarom niet opportuun.

De sportieve leiding van de groep zal vanaf maandag in handen zijn van Jef Lauwers. Jef debuteert hiermee als trainer-coach in de nationale damesreeksen, maar is niet totaal nieuw in het damesvoetbal. Al verscheidene malen heeft hij scoutiungswerk verricht voor de technische staf van de KBVB-afdeling dames. Frappant is ook dat hij de sportieve leiding heeft van de herenkern van KFC Lentezon (1ste provinciale) en dus reeds bekend is met het reilen en zeilen binnen de club.

Een evaluatie van deze uitzonderlijke situatie zal gebeuren tijdens de winterstop. Een motivatie voor deze keuze was snel gevonden. Jef heeft zich bij KFC Lentezon de afgelopen maanden geprofileerd als jonge, moderne en ambitieuze voetbalcoach die met kennis van zaken te werk gaat.(Bron:KFC Lentezon Beerse-www.lentezon.be)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties