Wamfor naar KHZ, redding prioriteit

Wamfor naar KHZ, redding prioriteit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk en K.Heusden-Zolder evalueren vandaag de samenwerking. Veel definitieve besluiten zullen niet genomen worden. Daarvoor wacht men tot het einde van het seizoen. Beide clubs willen wel absoluut hun doelstellingen bereiken dit seizoen. Genk rekent op Europees voetbal, KHZ dient kost wat kost de degradatie te ontlopen. Daarom leent Racing Genk de Kameroener Justice Wamfor uit aan KHZ en gaat het zelf op zoek naar een nieuwe creatieve middenvelder.

De kern van KHZ is soms al te krap gebleken, maar vooralsnog bleven de Heusdenaren van veel blessurelast op belangrijke posities gespaard. Maar KHZ wil op het ergste voorbereid zijn, bijvoorbeeld als Dimi De Condé zou uitvallen. Om die leemte op te vullen en als toegevoegde waarde zal Justice Wamfor van kamp wisselen.

Bovendien zijn er zelfs bestuursleden met heel stoute dromen. Genk Europees via de competitie en KHZ via de beker. In de kwartfinales speelt Heusden-Zolder tegen Anderlecht, het begint met een thuiswedstrijd. Volgens voorzitter Husson is alles mogelijk en zal KHZ er alles aan doen om Anderlecht uit te schakelen. De komst van Wamfor is ook daarin een positief gegeven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties