Anelka wil weer voor Frankrijk spelen

Anelka wil weer voor Frankrijk spelen
Foto: © SC

Volg Belgiƫ nu via WhatsApp!

Anelka wil terug bij de nationale ploeg van Frankrijk spelen. Hij wil eventueel zijn excuses aanbieden aan de Franse coach.

Vorig jaar in november, weigerde Anelka nog een selectie voor de nationale ploeg. Dat was toen Roger Lemerre nog bondscoach was.De nieuwe bondscoach Jacques Santini wil Anelka niet meer bij de selectie zolang Anelka zich niet publiek verontschuldigd. De 24-jarige Anelka die ook ploegmaat is van Daniel Van Buyten wil nu met de nieuwe bondscoach praten over hoe hij de dingen juist ziet,ook zou hij zijn verontschuldigen willen aanbieden maar zonder de pers.

In augustus van vorig jaar sprak Anelka nog duidelijke taal toen hij zei dat Santini voor hem moest gaan knielen en dan pas zou hij overwegen om terug bij de selectie te komen, maar die woorden neemt hij dus nu terug.

Frankrijk zou hem goed kunnen gebruiken op het EK in Portugal. De aanvaller van Man. City scoorde al 20 doelpunten dit seizoen voor zijn ploeg. En ook aangezien dat Djibril Cisse geschorst is voor 5 Europese wedstrijden. We zullen zien hoe dat gaat aflopen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties