Davids terug naar AC Milan?

Davids terug naar AC Milan?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Italiaanse krant Gazetta dello Sport heeft AC Milan belangstelling voor de Nederlander Edgar Davids. De international, die deze zomer een vrije man is, wacht toch eerst het aanbod van Barcelona af.

De sportkrant meldde dat Edgar Davids al heeft gepraat met vertegenwoordigers van AC Milan. Edgar zelf wil zich niet uitlaten over de grote belangstelling van AC Milan. Hij reageerde in de krant Marca dat hij eerst het aanbod van Barcelona ging bekijken maar er zijn ook inderdaad andere clubs die zeer geïnteresseerd zijn in mijn handtekening.

Voor de Nederlandse international zou het een terugkeer zijn indien hij op het aanbod van de Milanese club ingaat. De middenvelder maakte de overstap van Ajax naar AC Milan in 1996. Na een tegenvallende en teleurstellend verblijf in San Siro verhuisde hij tijdens de winterstop van het seizoen 1997/1998 naar Juventus, waar hij wel uitgroeide tot een vaste waarde in het team.

Maar het hoofdstuk Juventus wordt dus deze zomer afgesloten en definitief. Edgar Davids wilde zijn contract niet verlengen, waarop de club uit Turijn hem op een zijspoor zette. De verhuur aan de Spaanse eersteklasser Barcelona bood voor beide partijen een oplossing. Getuige de zegereeks spinnen ook de Catalanen garen bij de komst van Davids.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties