'Barca mondeling akkoord met Trezeguet'

'Barca mondeling akkoord met Trezeguet'
Foto: © SC

De overgang van David Trezeguet van Juventus naar Barcelona krijgt gestalte. Barça heeft met de Franse aanvaller een mondeling akkoord bereikt, meldt de Spaanse sportkrant Marca.De Catalaanse aanbieding waarmee Trezeguet mondeling akkoord is gegaan, zou een driejarig contract behelzen, met een optie van nog één of twee seizoenen.

Trezeguet zou het in Turijn niet meer naar zijn zin hebben en is bovendien getrouwd met een Spaanse, die graag naar haar geboorteland terugwil. Juventus lijkt echter niet van plan om de aanvaller zonder slag of stoot te laten gaan.

Sterker: als het aan Juve-directeur Luciano Moggi ligt, komt Trezeguet Turijn en Italië niet uit. 'Ik kan natuurlijk niet in z'n hoofd kijken, maar ik ben ervan overtuigd dat David Juventus eigenlijk helemaal niet wil verlaten en bij ons verder wil', aldus Moggi.

Voornaamste struikelblok kan dus nog de transferprijs zijn die de Oude Dame voor Trezeguet zal bedingen. Zijn contract loopt door, terwijl Juve vier jaar geleden de lieve som van 22 miljoen euro voor hem neertelde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties