Bergen -15 was aprilvis

Bergen -15 was aprilvis
Foto: © SC

Gisteren kon u op onze website lezen dat Bergen misschien 15 punten afgetrokken kreeg wegens het opstellen van Roberto Malusci. Uiteraard ging dit om een één aprilvis.

Gisteren werden in de media tal van vissen gepubliceerd. Naar jaarlijkse gewoonte werkte ook Voetbalkrant hieraan mee. Het bewuste artikel werd een recordaantal keer gelezen wat bewijst dat het wel degelijk aansloeg. Uiteraard beseften de meeste mensen dat het 1 april was. Om zo veilig mogelijk te spelen opteerde de redactie voor een Waalse club, om zeker geen Vlaamse lezers een verkeerde indruk te geven. Dat is goed gelukt. Uiteraard spelen Israël en Palestina ook niet tegen elkaar in Beirut, maar dat was een instinker voor de echte kenners.

We danken iedereen voor de positieve reacties. U bewees een uitstekende lezer te zijn met een goed relativeringsvermogen en fijn gevoel voor humor, gekoppeld aan de aprilvis. Wij excuseren ons ten aanzien van de personen die aanstoot namen aan het bericht. Het was uiteraard 1 april en alleen op die dag worden dergelijke berichten getolereerd. Vanaf nu verneemt u weer niets anders dan de waarheid op Voetbalkrant.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties