R. Wezemaal-Sinaai Girls 2-1

Voor deze kwartfinale in de Belgische beker kon Sinaai Girls geen sterkere tegenstander voorgeschoteld krijgen dan kampioen Rapid Wezemaal. Feit was nochtans, dat bewees het wedstrijdverloop, dat de Wase ploeg bij de kampioenen hun huid duur hebben verkocht.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Peggy Audenaert hoewel haar lobbal naast het doel viel. Langzamerhand kreeg de thuisploeg meer en meer overwicht. Dat werd halfweg deze periode beloond met de openingstreffer via Femke Maes (ex-Sinaai) die door Brenda Das in de diepte werd gestuurd en met een perfecte lob doelvrouw Ellen Vantrier kansloos liet: 1-0.

Ann Haevermans kreeg geel voor een lichte fout terwijl net voor rust Hadewijch Heyrman een lijnredding uitvoerde en alzo de verdubbeling verhinderde en de wedstrijd spannend hield.

De tweede helft gaf een heel ander beeld. Na drie minuten omspeelde Angelique De Wulf de buitenspel maar werd van de sokken gelopen. De scheidsrechter deed evenwel of zijn neus bloedde.

Op het uur ging De Wulf, weggestuurd door Elien Vanoverloop, alleen door maar besloot onbesuisd over doel.Halfweg tweede helft mocht de actie opgezet via Nadia Puttemans er ook wezen want die bracht Femke Maes in lucratieve stelling: 2-0.

Vijf minuten voor het eindsignaal omspeelde Lieselot De Bruyn de Wezemaalse defensie met de aansluitingstreffer als resultaat: 2-1.In de laatste minuten moest Wezemaal nog alle hens aan dek roepen hoewel Sinaai er niet inslaagde op gelijke hoogte te komen. De bezoekers hadden de schrale troost met opgeheven hoofd de kleedkamers op te zoeken. (Bron: Sinaai Girls-M. Van Cauwenberghe)