OHL - Sinaai Girls 2-3

De inzet van deze wedstrijd was de zesde plaats. Voor Sinaai was een gelijkspel bij OHL en een zege tegen Hewian Lanaken op de slotdag voldoende om de zesde plaats veilig te stellen.

In de eerste helft had de thuisploeg meer overwicht maar de beste kansen waren voor Sinaai. Na vijf minuten mocht Peggy Audenaert alleen op doel afgaan maar ze besloot in het zijnet. Dan was het de beurt aan Lieselot Debruyn maar haar schot ging voorlangs.

Na 20 minuten werd Tamara Deleenheer vervangen door Karen Debelie. Eén minuut later kreeg de thuisploeg een hoekschop waarbij Ingrid Vanherle ongehinderd kon binnen koppen: 1-0.Vijf minuten voor rust kan Katrien Timmermans via de staak verdubbelen: 2-0. De Wase bezoeksters bleven evenwel niet bij de pakken zitten want even later spurtte Angelique De Wulf weg en plaatste mooi in de hoek: 1-2.

Voor de tweede helft wijzigde Sinaai zijn opstelling met een tweetal wissels. Sinaai ging nu voluit voor de gelijkmaker. Die kwam er op het uur toen op een hoekschop Ingrid Vanherle in eigen doel kopte: 2-2.

Vijf minuten voor tijd slaagde de Wase ploeg erin om een foutje in de thuisdefensie af te straffen via Angelique De Wulf: 2-3. Mede door de nederlaag van Lanaken kan Sinaai die zesde plaats op de slotmatch niet meer verliezen. (Bron: M. Van Cauwenberghe)