Van der Elst genoemd bij Racing Genk

Van der Elst genoemd bij Racing Genk
Foto: © SC

Volgens insiders zal René Vanderecyken niet de nieuwe trainer van Racing Genk worden. De namen van Franky Van der Elst en Jacky Mathijssen worden steeds nadrukkelijker genoemd.

Manager Paul Heylen zegt dat hij binnen enkele weken de aanstelling van de nieuwe coach wil afronden. Er zullen in de komende dagen enkele verkennende gesprekken gevoerd worden. Van der Elst is straks contractvrij bij Lokeren en ook Mathijssen stapt op bij STVV. Ondertussen zei nieuwbakken technisch directeur Ariel Jacobs: ''Ik zal nooit optreden als dépanneur. Ik ben aangesteld als TD en niet als trainer. Ik zal vaak op de training aanwezig zijn, maar niet om de trainer te verbeteren. Ik laat dit allemaal in m'n contract zetten.''

Na de zege van Standard gisterenavond kan Genk een kruis maken over Europees voetbal. De Limburgers tellen nu al 8 punten achterstand, met nog 12 punten te verdienen. Standard speelt volgende week thuis tegen Heusden-Zolder. Racing Genk speelt thuis tegen Beveren. Moeskroen ontvangt Club Brugge, Westerlo trekt naar RAEC Bergen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties