Standard was grootste flater voor Boffin

Standard was grootste flater voor Boffin
Foto: © SC

Het is nu wel zeker. Danny Boffin blijft niet bij Standard. Maar dit betekent wel niet het einde van zijn carrière. 'Ik stop zeker niet. ik ben nog te goed, dat voel ik op training,' aldus Boffin.

Maar zijn vertrek bij de Rouches is niet onverwacht. Boffin kreeg geen kansen, behalve zijn eerste twee matchen na de winterstop. Maar toen was hij er nog niet klaar voor. De 39-jarige Limburger ziet zijn overgang naar Standard als zijn grootste flater en zou graag terug naar Sint-Truiden gaan.

Ondertussen is daar Marc Wilmots neergestreken. Een vriend van Boffin. Misschien zou Wilmots hem terug kunnen halen. Maar tot nu toe is er nog geen contact geweest. Maar moest Sint-Truiden Boffin vragen om terug te komen, zou hij onmiddellijk ja zeggen. In Sint-Truiden zelf wordt er wel over hem geroddeld maar er wordt ook gezegd dat STVV achteruit ging, sinds hij wegging. 'Ik heb me geërgerd aan die roddels, nu sta ik erboven.'

Stoppen staat dus momenteel niet in zijn woordenboek. Het liefst zou hij in eerste klasse blijven. Maar nu is het gewoon afwachten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties