Puzzelen voor Peter Balette

Puzzelen voor Peter Balette
Foto: © SC

Heusden-Zolder speelt zaterdagavond een levensbelangrijk uitduel bij Lierse SK, een club met andere zorgen. De Limburgers missen wel twee basispionnen en niet van de minsten: centrale verdediger en organisator Guedes De Souza en rechtsachter Kevin Vanbeuren.

Beide spelers pakten hun derde geel kaart in de partij tegen Bergen (2-0 winst) afgelopen zondag. Trainer Peter Balette zal dus de helft van z'n ''vaste'' verdediging moeten wijzigen voor dit cruciale duel, leuk is anders natuurlijk. Waarschijnlijk komt Hans Leenders terug in de ploeg als rechtsachter. De verdediger verdween uit het team na z'n missers tegen Beveren en Westerlo. De positie centraal achterin wordt waarschijnlijk ingenomen door Wilfried Delbroek. Ook hij mocht al enkele weken niet meer opdraven. Balette liet Delbroek daarom een hele wedstrijd meespelen met het tweede elftal op Bergen (2-4 winst). Ook Origi, Nielsen en Oulare traden met het tweede elftal aan. Voor de rest worden er weinig wijzingen verwacht in het elftal van de Limburgers. Ngom Camara deed het wel rustig aan wegens een blessure aan de bil. Hij ging naar het ziekenhuis, maar er bleek geen scheurtje te zijn. Vandaag zou hij opnieuw aanpikken met de groep.

De vermoedelijke opstelling: Doumen - Leenders, Euvrard, Delbroek, Teelen - Camara, De Condé, Haeldermans, Barka - Suzuki, De Camargo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties