Rapid Wezemaal-Lentezon Beerse 5-0

In deze halve finale Belgische beker heenmatch scoorde kampioen Wezemaal een logische uitslag. Lentezon knokte en speelde met veel inzet, maar de gemotiveerde landskampioen bleek eens te meer een maatje te groot.

Een uitstekende Femke Maes opende de score in de 9de minuut:1-0. De Lentezonverdediging bleef echter goed gegroepeerd spelen en het was wachten tot de 24' om Kristel Verelst te zien verdubbelen: 0-2. De wedstrijd in een definitieve plooi meteen zodat de thuisploeg wat gas terugnam. Dorie Truyens kwam dicht bij de aansluitingstreffer maar het spel bleef zich vooral op de bezoekende helft afspelen.

Enkele seconden na aanvang tweede helft konden de boeken helemaal gesloten worden. Brenda Das, ingevallen voor Niki De Cock, gaf meteen haar vistekaartje af: 0-3. In de 56' was het de beurt aan Kristel Vautmans om de score te verhogen: 0-4.

De wedstrijd werd aan een hoog tempo gespeeld en dat had duidelijk krachten gekost.

Het laatste halfuur was er dan ook meer evenwicht in de wedstrijd en lieten de bezoeksters zien dat ze wel degelijk kunnen voetballen.

Daarom was het jammer voor Lentezon dat in blessuretijd Kristel Verelst alsnog de forfaitcijfers op het bord schoot: 0-5. (Bron: Peter Maene-Lentezon Beerse)