La Louvière - Beveren: 3-2

La Louvière klom vanuit een schijnbaar verloren positie bij de rust terug naar een mooie 3-2-overwinning tegen Beveren, dat nu al even niet meer gewonnen heeft.

Na 17 minuten stond het al 0-2: in twee dolle minuten opende Seka eerst de score, en even later verdubbelde Vleminckx de voorsprong. Tot twee keer toe lagen grote blunders achterin bij de Wolven aan de basis van het doelpunt. Daarna kreeg La Louvière nog wat kansen, maar toch stond het 0-2 bij de rust.

Na de koffie zagen we een La Louvière met veel meer inzet, en het werd daar al snel voor beloond: Tilman tekende iets voor het uur de aansluitingstreffer aan. En 12 minuten later stond het 3-2: Op de 66ste minuut kopte Odemwingie de gelijkmaker binnen, en amper 4 minuten later scoorde de Nigeriaan nog een tweede maal.