Ik ben Esteban, niet Santiago

Ronny anthonis
| 0 reacties
Ik ben Esteban, niet Santiago
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de vooravond van de nieuwe competitie had Het Laatste Nieuws een gesprek met Esteban Solari en zijn vader Eduardo. Solari, of beter gezegd Esteban, zoals hij het liever heeft, wil in Lier herinnert worden omwille van zijn kunnen en niet omwille van zijn naam.

Papa Solari is een fier man, "ik ben trots op mijn beide zonen, ik hoop dat Esteban hier in Lierse kan tonen dat hij de goede speler is die hij zegt te zijn."
Op de vraag of Esteban en Santiago veel gelijkenissen hebben heeft Eduardo meteen een antwoord klaar, "Esteban is fysiek sterker, maar hij heeft niet de balbehandeling van Santiago. Santiago zette alles op het voetbal, Esteban trok naar Buenos Aires om er zijn studies lichamelijke opvoeding af te werken. Dat hij altijd de ’broer van’ genoemd wordt, mag hem niet deren. ik stond ook altijd in de schaduw van mijn broer."

Het interview eindigde verrassend, Lierse is geen onbekende, ook niet bij Real Madrid. De gebroeders Solari kenden Lierse via het internet. Ze zijn namelijke beide echte ’voetbalfreaks’ die leven voor hun sport en alles errond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties