Topsite v.d.maand Racingdevils.be

Rita De Meyer
| 0 reacties
Topsite v.d.maand Racingdevils.be
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Winnaar deze maand werd www.racingdevils.be, één van de grootste supportersclubs van RC Genk. De 25-jarige Vincent Gerets uit Lanaken tekent voor het onderhoud van de interactieve website.

De site handelt uiteraard over Racing Genk en vooral dan over één van de grootste supportersclubs van RC Genk: The Racing Devils uit Lanaken. Op de site vind je niet alleen info over de supportersclub, maar kan je ook alles van Racing Genk volgen: met wekelijks een matchverslag met veel foto's en filmpjes, van zowel thuis- als uitmatchen.

Tevens wordt gezorgd voor de nodige dosis interactiviteit met een gratis  pronostiekspel waaraan mooie prijzen verbonden zijn. Enkele andere features op de site zijn: alle uitslagen van KRC Genk sinds het ontstaan van de club, foto's van Europese verplaatsingen, dagelijkse cartoon, enz...
 
De website werd begin dit jaar in februari 2004 nog grondig vernieuwd. De oorspronkelijk site werd gemaakt in opdracht van het laatste jaar industrieel ingenieur te Groep T in Leuven, waar men een dynamische site naar keuze moest maken. De lay-out, databankdesign en het aanleren van PHP kostte uiteindelijk 3 maand zware arbeid, maar het resultaat mag er meer dan zijn. De site is zeker een pareltje in zijn genre geworden en beslist een bezoekje waard.
Het onderhoud gebeurt door Vincent Gerets, hij zorgt voor het schrijven van verslagen, de foto’s en de filmpjes, en al de rest wat erbij komt om een site te onderhouden. De webmaster zit op op kot in Leuven en studeert voor industrieel ingenieur. Meer info over hem kan je terugvinden op zijn eigen homepage www.creep.be, een site die trouwens nagebouwd is op www.racingdevils.be met dezelfde layout.
 
Met andere woorden: de site is beslist een bezoekje waard, en Racing fans zullen hem zeker bij hun favorieten willen zetten, hij wordt dagelijks onderhouden, elke match van RC Genk wordt uitgebreid nabesproken met veel beeldmateriaal, so come visit www.racingdevils.be! Spread the word! ;)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties