4 matchen beslist na verlenging

marc gevers

Voor slechts 7.500 toeschouwers maakten Freiburg en Bochum er toch een spannende bekermatch van.

De bezoekers kwamen in de 24e minuut voor door Bechmann, op slag van rust scoorde Riether de gelijkmaker.
In de tweede helft kwam Bochum weer voor, Misimovic zette een strafschop om in de 54e minuut.
Toen iedereen zich reeds verzoende met de uitslag maakte Dorn toch nog gelijk, diezelfde Dorn besliste daarna de partij in de 116e minuut met zijn tweede doelpunt.3-2.

FC Nurnberg werd thuis uitgeschakeld door tweedeklasser Ahlen, 2-3 na verlenging.

Arminia Bielefeld won makkelijk tegen de amateurs uit Koln, na twee minuten was de stand reeds 0-2, einduitslag 2-4.

Ook Mainz 05 is uitgeschakeld, na de reglementaire speeltijd 1-1, ook na verlengingen zodat de strafschoppen de beslissing brachten, de bezoekers slaagden erin om geen enkele strafschop om te zetten, Karlsruhe deed dit drie keer en gaan zo dan ook naar de volgende ronde.

Ook 1860 Munchen ligt uit de beker, na een troosteloze partij die na verleningen eindigde op 0-0 toonden de bezoekers uit Trier zich het sterkste in het nemen van strafschoppen, 3-4.