Wie anders dan Makaay

marc gevers

Ongelooflijk maar waar net zoals verleden zaterdag in Dortmund lukt het Roy Makaay opnieuw om de wedstrijd te beslissen in blessuretijd.

In een vinnig betwiste bekerpartij toonde VFL Osnabruck ondanks de vroege 0-1 door Pizarro zich niet onder de indruk van Bayern.
Wat dan ook resulteerde in de gelijkmaker in de 19e minuut door Enochs. Op slag van rust gaf scheidsrechter Trautmann geen strafschop voor de bezoekers na fout op Salihamidzic.
Na de koffie kwam de thuisploeg weer op voorsprong door Reichenberger, Pizarro maakte weer gelijk.

Nu was het wachten op de onzichtbare Roy Makaay, in de 91e minuut was hij daar en scoorde weer de winning-goal voor Bayern Munchen.

Al bij al een verdiende overwinning met een tweedeklasser die met opgeheven hoofd het terrein mag verlaten.