SP.A wil nieuwe studie omtrent Lierse

Ronny anthonis
| 0 reacties
SP.A wil nieuwe studie omtrent Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oppositiepartij SP.A eist een nieuwe studie aangaande de verkoop van het Lierse-stadion aan de stad. Raadslid Annemie Schuermans bracht aan het licht dat de studie niet objectief genoeg is en wijst op belangenvermenging van Strategus, het planbureau dat de studie maakte.

"Het rapport pleit voor de bouw van serviceflats op de parking van Lierse. Het noemt zelfs al een geïnteresseerde projectontwikkelaar. Toevallig is dat Dominique Nedee van Corsendonk Hotels en NV Hotel Turnhout. Maar die is ook afgevaardigd bestuurder van Strategus en voorzitter van de VLD Oud-Turnhout. Dat verklaart ook de voorbeelden uit Oud-Turnhout in het rapport. Indien de serviceflats er komen, kan Dominique Nedee een goede vijf miljoen euro omzetten", zegt Annemie Schuermans. 

Net als de SP.A staat ook het schepencollege kritisch tegenover het rapport van Strategus", reageert burgemeester Marleen Vanderpoorten (VLD-LMM). Ze beweert nog nooit te hebben gehoord van Dominique Nedee. "Bovendien heeft Lierse en niet de stad Strategus aangesteld."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties