Schaessens is Moeskroen beu

Julie Néman
| 0 reacties
Schaessens is Moeskroen beu
Foto: © SC

Ondanks het feit dat Marc Schaessens aangekondigd was in de kern, stond hij niet op het wedstrijdblad zondag. De uitleg was niet ver te zoeken. Toen Schaessens vrijdag vernam dat er voor hem geen basisplaats was weggelegd tegen zijn ex-ploeg Lierse, had hij ook geen zin om voor de wedstrijd op te dagen. Vrijdag al kwam het op de training tot een incident tussen speler en coach. 

Moeskroen-trainer Saint-Jean ontkent het niet maar is veel wou hij er niet over kwijt. "Schaessens zou het op zijn flank tegen Tohoua moeten opnemen en dat vond ik niet aangewezen. Dat heb ik vrijdag meegedeeld en inderdaad daar was hij niet gelukkig mee", klonk het. "Verder weet ik alleen dat hij via-via en niet rechtstreeks aan mij dit weekend heeft laten weten dat hij ziek was. Vandaar zijn afwezigheid, zeker?" 

Schaessens zelf had geen zin om op de de hele zaak te reageren. Toch laat hij duidelijk merken dat hij niet meer gelukkig is in Moeskroen. Na zijn overstap van Lierse afgelopen zomer, moest hij al herhaaldelijk op de bank starten. Of deze heisa meteen het einde is van zijn kortstondig verblijf in Moeskroen, zal nog blijken. "Ik heb deze week een gesprek met hem", aldus Saint-Jean, "en dan zullen we zien welke gevolgen dit alles heeft. Intussen verwacht ik hem gewoon weer op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties